Meroyan la plak..aku buat blog baru..

5:53 PM Posted by unrestmind

Hampir setahun aku x berblogging coz aku bz dan lg pun streamyx aku kena potong..hehe..dan blog aku ni plak dh bengong, puas aku check setting blog aku nie...tapi sume ok je..tapi asal plak profile views jem n recent post aku kuar kt link kengkawan aku masih yg lame,buat mase skang nie 11bulan yg lalu..asal arr..mgkin aku ade usik2 html layout ni kut...kengkawan dan follower aku sume klu nk lawat blog baru aku p kat UnrestMind57 atau
-Klik kat bawah nie-
Photobucket

p/s semua entri2 berkisar ttg politik terpakse aku simpan ditempat lain termasuk komen2..hrp maklong..dan maaf dari aku yg bengong ni ..blog ni terpakse dibiarkn sepi dan bersawang.